Presentació CCE Sant Lluís

El proper diumenge 19 d’octubre ens traslladem tots al Golf Son Parc Menorca perquè en les magnífiques instal · lacions de la urbanització des Mercadal, celebrar allà un dia totalment festiu i que no oblidarem. Un dia en el què els més petits, i no tan petits, podran passar-s’ho genial amb diferents jocs durant el matí, una fideuà popular a l’hora de dinar i l’acte central, la Presentació de tots els equips acompanyats de familiars, autoritats i patrocinadors a les 17.00 h.

El funcionament és senzill. A les 10.00 h. ia les 11.30 h des de la Plaça de Ses Micoles de Sant Lluís, sortida d’autobusos per al trasllat de jugadors i pares que no vulguin utilitzar el seu vehicle. Per a això, cal una inscripció que estarà oberta fins el dimecres 15 d’octubre a les oficines del Club situades al C / Sant Lluís, 56 1r. Els esportistes tindran el trasllat gratuït i els familiars hauran d’abonar només 2 € per persona. Després a les 19.00 h. es procedirà al retorn des de les mateixes instal · lacions del Golf Son Parc Menorca. Per a una millor organització, preguem que tot el que vol utilitzar aquest servei realitzi la inscripció per evitar problemes d’últim moment.

Al voltant de les 14.00 h. es podrà gaudir d’una excel · lent fideuà, cuinada per Tot Arrossos, al costat dels companys d’equip. Per a això, en les mateixes oficines del Club, així com també al Bar del Camp de Futbol, podran retirar els tiquets anticipadament al preu de 7 € per persona que inclou, plat de fideuà, pa i postres. Les begudes es podran comprar al mateix bar del Club de Golf Son Parc. Els que no retirin el tiquet anticipat podran comprar també el mateix dia de l’esdeveniment al preu de 10 € per persona.

I per acabar el magnífic dia, a les 17.00 h. la desfilada de tots els equips i esportistes per ser admirats pels seus familiars on, aprofitant el excel.lent marc natural, realitzarem les fotografies oficials que després seran remeses per correu electrònic a tots els esportistes del CCE de manera gratuïta. Els jugadors hauran d’acudir a la desfilada, amb el xandall oficial del Club, així com també de la samarreta d’entrenaments.

Aquest any i com a novetat, els presents amb només un clic participaran al 1r Concurs Fotogràfic a través de les xarxes socials. Amb el hashtag #ccegolfsonparc, els fotògrafs aficionats podran fer partícips als seus amics de Facebook, Twitter i Instagram de l’esdeveniment que estan gaudint amb diferents premis per a les tres millors fotografies. Durant els propers dies trobareu les bases del concurs al nostre web.

Un dia gran, un dia especial, un dia amb tots els luxes, un dia 100% CCE, un dia que no oblidarem.

 

Presentació CCE Sant Lluís

Un any més, arriba la festa del CCE Sant Lluís. El dia més important de tots els que formem la gran família del CCE i el més important per a tots els nostres esportistes. Arriba la Presentació de tots els nostres equips i aquesta temporada volem que sigui més especial i diferent.

 

Noticia Web

 
 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS