PARTICIPACIÓ JORNADA

JORNADA TECNIFICACIÓ 3 i 4 DE GENER 2015.

 

PARTICIPACIÓ JORNADA

Durant aquest cap de setmana, dies 3 i 4 de gener, la delegació de Tennis Taula de Menorca amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca i la Federació de tennis taula de les Illes Balears, s'han celebrat unes jornades de tecnificació a les quals estaven convidats a participar tots el clubs de tennis taula de l'Illa.

Les jornades celebrades a les instal·lacions del Tennis Taula Alaior, per ser el club amb major participació, han estat seguides amb molta atenció. La direcció ha estat a càrrec del Sr. David Soler, membre del comitè tècnic de la Federació estatal de tennis taula.

L'objectiu de les jornades durant el dissabte, es va centrar en qüestions tècniques i emocionals a tenir en compte a l'hora de treballar durant els entrenaments, a fi d'aconseguir millors resultats durant la competició.

La ponència del diumenge es va centrar en com estructurar una base sòlida a través de la col·laboració dels clubs del tennis taula Menorca amb la Delegació i la Federació de tennis taula, a fi d'aconseguir millorar les carències de recursos, tecnificació, formació, etc... que es tenen actualment. Els objectius són força ambiciosos i es centren en construir campions i campiones menorquins a nivell estatal. Els objectius són de futur i centrats en categories alevins, infantis i juvenils tot reforçant també els veterans, la participació dels fillets i filletes en el tennis taula és vital.

Delegació de Tennis Taula
Menorca.

 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS