Imatge l'escola de ciclisme del Grup Esportiu es Port, en pista

Seguir aprenent i intentar avançar en el nostre esforç de superar-nos, és un dels nostres objectius principals.

 

l'escola de ciclisme del Grup Esportiu es Port, en pista

Imatge

Durant dos caps de setmana de juliol l’Escola de Ciclisme del Grup Esportiu Es Port, ha realitzat el primer dels dos viatges a Mallorca programats per aquest estiu, amb l’objectiu principal i en la línia marcada per la coordinació de l’Escola de ciclisme, que és la de xalar fent ciclisme a la vegada que d’aprendre, adquirir confiança, formar i experimentar amb noves modalitats i experiències diferents de les que es podem trobar aquí a Menorca.
Amb un grupet d’esportistes de la nostra escola i alguns pares acompanyants, s’ha realitzat una expedició on hi ha hagut representació de les següents categories base: principiant, alevina, infantil i cadets. Ells i elles lluint els nostres colors i fent-se notar entre tants ciclistes: Maria Camps, Joan Domingo, Jaume Servera, David Gener, Iris Gener, Borja Moll, Marc Uris, Pau Camps, Joan Olives, Roberto Ledesma, Llorenç Villalonga, Marc Pons i Joan Vilafranca.
Desplaçats des de Ciutadella a Alcúdia, gràcies a la col•laboració d’ISCOMAR, el mateix divendres a fosquet i després de fer un primer contacte en la voltadora de Sineu, vàrem participar a la 3ª prova de les 4 que conforma la Xallenge Villa de Sineu, a celebrar els divendres nit. Cal dir que el programa de la prova està compost per a la majoria de categories, per un scratch o una eliminació (segons la setmana) i una puntuació, realitzant una suma combinada.
La voltadora de Sineu, té una corda de 333 m i és ideal per a l’aprenentatge de tècnica, domini i control de la bicicleta per a qualsevol esportista que s’iniciï en el ciclisme.
Els al•lots i al•lotes, de l’Escola de Ciclisme del Grup Esportiu Es Port, un any més poden disfrutar d’aquesta experiència que ofereix el nostre club per a poder provar una modalitat per a molts d’ells nova i que aquí, a Menorca, a dia d’avui, encara no la podem gaudir, esperant a que un dia o altra, no molt llunyà, puguem arribar aconseguir-ho.
Seguint amb els objectius de l’Escola esmentats anteriorment, amb aquest tipus de sortides també s’afavoreix una convivència on prevaleig el companyerisme, l’amistat, cohesió, família, grup, EQUIP entre tots els membres de l’escola, actituds bàsiques que ajuden a una bona formació de qualsevol esportista que s’aprecii.
Adquirir uns nous coneixements que es presenten en la modalitat de pista, quan aquí a Menorca solament realitzam btt i carretera, és donar-lis als nostres al•lots i al•lotes més eines i motivacions per enganxar-se al món del ciclisme. És per aquest motiu que any rere any aprofitam el mes de juliol per desplaçar-nos un parell de vegades a Mallorca i tenir aquest contacte i coneixements en una modalitat molt important en el ciclisme, sobretot per la importància amb l’adquisició de la seva tècnica i la seva conducció dins una instal•lació d’aquest tipus, com és una pista voltadora.
Aquest cap de setmana la primera prova va ser un scratx per les categories petites, alevins e infantils i per cadets es va realitzar una eliminació, per acabar amb en una segona ronda amb una prova de puntuació. Per als nostres esportistes i per el públic espectador, va esser espectacular, ja que en tot moment es pot veure el desenvolupament de les proves. Realment és meravellós observar els entrenaments abans de començar la prova, on dins la pista estan rodant més de 80 esportistes de diferents categories. Realment el volum de participació entre totes les categories, i que any rere any es supera, essent el passat divendres una participació de més de 180 ciclistes entre totes les categories.
I per seguir aprenent i intentar avançar en el nostre esforç de superar-nos, el diumenge matí el vam aprofitar per realitzar uns entrenaments al Palma Arena amb bicicletes de pista on, pels qui no havien vingut mai, varen quedar impressionats pels peraltes que té la instal•lació del Palma Arena.
En resum, un cap de setmana per disfrutar aprenent i realitzant una nova modalitat, sa pista.
En aquest grupet de l’escola de ciclisme del Grup Esportiu es Port, li queda clar que es pot traslladar a la illa veïna de Mallorca gracies a ISCOMAR, que ens ajuda amb el transport entre illes, i fa possible que els al•lots i al•lotes de la nostra Escola de Ciclisme, puguin desenvolupar-se com a persones i com a esportistes, enfortint així el seu aprenentatge de la bicicleta i el ciclisme.
Escola de Ciclisme del
Grup Esportiu Es Port

 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS