AGENDA ESPORTIVA
Imatge FITNESS LIVE EXPERIENCE DAY

Febrer de 2020

 
Imatge EPIC CAMÍ DE CAVALLS 360º

13, 14 i 15 de març del 2020

 
Imatge V CURSA CORRE MÔ

5 d'abril de 2020

 
Imatge IX MITJA MARATÓ DE FORNELLS

18 d'abril del 2020

 
Imatge IX TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS

22, 23 i 24 de maig de 2020

 
Imatge 10/5 MILLES CIUTAT DE MAÓ

30 de maig de 2020

 
Imatge CURSA DE LA LLUNA PLENA

7 d'agost del 2020

 
Imatge XX Volta Cicloturista Internacional a Menorca

23, 24 i 25 d'octubre del 2020

 
Imatge SWIM IN MENORCA MARATHON 25 Km

14 de juny de 2021

 
 
Imatge Els de Noval a la recerca dels tres punts

Primera jornada de Copa Juvenil, Grup B

 

Els de Noval a la recerca dels tres punts

Imatge

Tot a punt, tot preparat perquè comenci la temporada 2015-2016. Aquest proper diumenge a les 16:30 h. l’equip Juvenil d’Elías Noval posa de manera oficial en marxa un nou any esportiu.

Els blaus rendiran visita a l’Atletic Ciutadella al Municipal de Sant Antoni a la recerca dels tres punts que li permetin iniciar amb una victòria aquesta Copa Juvenil. El CCE, ha quedat enquadrat en el grup B al costat de CE Alaior, CD Menorca B, UD Mahón i Penya Orient a més del seu rival de diumenge. Els pupils de Noval amb una plantilla renovada arriben al partit amb una bona pretemporada en què han vençut en els seus dos partits disputats fins a la data i de caracter amistós.

Per la seva banda, els de Damia Bosch, amb una plantilla que compta amb 14 efectius busca el mateix que els de Ses Canaletes, en el qual serà la seva estrena, unes temporades després, com a equip Juvenil sota el nom de Atletic Ciutadella.

Els de Noval compta amb una plantilla jove, de 19 jugadors sense tenir la plantilla totalment tancada, però amb la il·lusió d’un nen amb sabates noves per seguir amb les bones sensacions deixades fins al moment tant en entrenaments com en els partits disputats fins a la data .

La seva primera aparició com a local en el verd de Ses Canaletes es produirà la setmana que ve, dissabte a les 19:30 h. davant la UD Mahón en la trobada corresponent a la segona jornada de Copa. Però ara és moment de pensar en el primer partit i arribar a Sant Antoni amb la personalitat demostrada, el pas endavant donat pels jugadors després d’una pretemporada que semblava complicada al principi però que a acabat fent fort a un equip que vol agradar i emportar-se els tres punts en la seva primera visita.

 

Enllaç pagina web CCE Sant Lluis
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS