AGENDA ESPORTIVA
Imatge XX Lliga Curses d'estiu per a tothom

Des del 7 de juliol fins el 15 de setembre

 
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2019

22 de setembre del 2019

 
Imatge SWIM IN MENORCA TRAVESSIA 10 km 2019

29 de setembre de 2019

 
Imatge XIV Jornades Menorca en caiac 2019

Del 3 al 12 d'octubre de 2019

 
Imatge Volta a Menorca BTT

11, 12, 13 d'octubre del 2019

 
Imatge World Pàdel Tour

Del 6 al 13 d’octubre del 2019

 
 
Imatge El planter segueix amb els seus amistosos

Benjamins i Infantils segueixen amb la seva pretemporada

 

El planter segueix amb els seus amistosos

Imatge

Segueixen corrent els dies de pretemporada per a tots els equips del nostre planter que a poc a poc van engreixant les seves maquinàries en vistes posades a l’inici de competició, on la majoria d’equips tindran el seu debut oficial la propera setmana. Des dels cadets de Miki Gomila fins al Alevin C d’Albert Pons tenen una setmana més per posar-se a punt amb l’objectiu d’arribar en les millors condicons possibles a l’inici de la Copa en totes les categories.

Aquest dissabte, al Municipal de Ses Canaletes ha gaudit de dos partits, un en categoria Infantil 2a Regional i un altre a l’Annex de Ses Canaletes entre els equips de primer any de CCE Sant Lluís i CE Alaior de categoría benjamí F8.

L’infantil B de Krankel a aconseguit la victòria per un ajustat 3-1 davant el CE Alaior en un partit totalment obert i en el qual tot a pogut passar. Els nostres que s’estan adaptant al nou escenari dels seus partits a passos de gegant, agraeixen els minuts que van disposar molts d’ells la temporada passada perquè aquesta adaptació sigui més veloç. A poc a poc milloren tàcticament i van adquirint els conceptes bàsics amb el nou format de futbol 11. En el matx d’avui, els tants d’Aida primer (1-0) i Jaume i Nacho després (2-1 i 3-1) respectivament, ha servit al nostre infantil B per endur-se la victòria en un partit en que han rendit a gran nivell, especialment Kiko i Isaac Vinent en defensa i Nacho a la punta d’atac.

A la mateixa hora i en l’Annex,els altres que debuten aquest any en nou format de categoria era el Benjamí de primer any, que a l’espera de ser dividits en equips B i C, han disputat la trobada d’avui com un sol bloc. L’elevat nombre de jugadors del 2007 (30) en aquest cas, a fet que el partit d’avui servís com a premi a la seva primera setmana d’entrenaments en format F8 i en què tots han pogut gaudir d’uns minuts sobre el camp a l’espera de ser “dividits” en dos grups. Durant els primers 24 minuts, els dos primers quarts, els dos equips han acusat el canvi de dimensions de terreny de joc i cometian errors propis de la seva edat i dels entrenaments que porten en les seves diminutes cames. Al descans, el resultat era a favor del CE Alaior per 0-1 encara que tot estava per decidir. Infantil

En el segon acte han millorat els dos contendents encara que han estat els locals que han tingut millor punteria de cara a gol, especialment Dani Quevedo que amb quatre gols en 10 minuts posava per davant als seus, i encarrilava la victòria per al CCE. Però no acabaria aqui el partit, ja que tant Aleix com Ruben Saura també van contribuir amb un gol cada un a la victòria del seu equip i posaven un somriure a la cara dels seus companys en el primer partit a “camp gran”.

 

Enllaç pagina web CCE Sant Lluis
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS