Rutes urbanes saludables

 

 

El programa “Rutes Saludables” neix de la col·laboració entre les administracions públiques, de la Conselleria de Cooperació, Esports i Habitatge del Consell Insular de Menorca i la Conselleria de Salut del Govern Balear, a través del Gabinet de Medicina Esportiva del Consell Insular i la Direcció General de Salut Pública del Govern Balear.

Aquest projecte té com a objectiu principal la promoció de l’activitat física entre la població i està especialment dirigit a les persones sedentàries amb factors de risc per la seva salut. Es tracta de rutes urbanes saludables dissenyades per caminar per tots els pobles de Menorca.

Les rutes han estat dissenyades i pensades per facilitar la incorporació de l’hàbit de l’activitat física entre la població. El seu disseny s’ha realitzat tenint en compte les recomanacions per les rutes urbanes d’aquestes característiques com són el seu recorregut dintre la ciutat, les distàncies a caminar, un desnivell acumulat adequat, voreres transitables, presència d’arbres i bancs per descansar, així com el fet de passar pel Centre de Salut de cada barri o població.

En aquesta pàgina hi trobareu les rutes corresponents a cada municipi, perquè pogueu començar a caminar.

 

 

 

 

 

RUTES SALUDABLES - CIUTADELLA

RUTES SALUDABLES - FERRERIESRUTES SALUDABLES - ES MIGJORN GRANRUTES SALUDABLES - ES MERCADAL - FORNELLSRUTES SALUDABLES - ALAIORRUTES SALUDABLES - MAÓRUTES SALUDABLES - SANT LLUISRUTES SALUDABLES - ES CASTELL

 

Notícies i activitats
- Les rutes saludables deixen la seva emprenta a Maó
- Presentació del programa "Rutes Saludables"


 

 
 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS