Veure tots Veure tots
                
18 de gener 2017
Futbol: seleccions sub 17 Espanya - Itàlia
 

     
LOGO Menu
AGENDA ESPORTIVA
Imatge SWIM IN MENORCA TRAVESSIA 10 km

24 de setembre de 2017

 
Imatge IV TRAIL DELS FARS

19 de febrer de 2017

 
Imatge EPIC TRAIL 360º

10, 11 i 12 de març del 2017

 
Imatge MENORCA 52 SUPER SERIES SAILING WEEK

19 - 23 de setembre de 2017

 
Imatge XIV COPA DEL REI - PANERAI / VELA CLÀSSICA MENORCA 2017

Del 29 d'agost al 2 setembre 2017

 
Imatge Volta Cicloturista Internacional a Menorca

20, 21 i 22 d'octubre de2017

 
Imatge HALF MENORCA TRIATHLON 2017

24 de setembre de 2017

 
Imatge

Convocatòries d'ajuts a l'esport

L’objecte d’aquestes convocatòries d'ajuts del Departament d'Esports del CIM és oferir i regular la concessió d’ajudes econòmiques dirigides a l'esport menorquí, tant als esportistes que han assolit un nivell destacat com a les entitats esportives sense ànim de lucre inscrites en el registre de la Direcció General d’Esports de les Illes Balears i amb domicili a Menorca.
Així mateix hi ha una convocatòria dirigida als ajuntaments de l'illa que desenvolupen programes d'activitat física per a la gent gran i per a persones amb discapacitat.

 

CONVOCATÒRies D'AJUTS a l'esport

Imatge1. Ajuts dirigits a esportistes

Els esportistes en fase de tecnificació i destacats a la nostra illa tenen la possibilitat d'acollir-se a dues convocatòries per tal de poder mantenir un alt nivell de preparació i promoure la seva tecnificació en l'esport que practiquen.

1.1. Convocatòria d'ajudes a esportistes/estudiants en centres de tecnificació esportiva que resideixen fora de l'illa de Menorca.

Tenen l'objectiu de col·laborar i donar suport a les famílies i als esportistes.

S'haurà de presentar entre d'altres el certificat federatiu de la seva inscripció en un centre de tecnificació o d'alt rendiment fora de l'illa de Menorca i el certificat del centre d'estudis on realitza l'any acadèmic. La majoria estan en el CTIB (Centre de Tecnificació de les Illes Balears).

1.2. Convocatòria d'ajudes a esportistes menorquins o residents a l'illa destacats durant la darrera temporada esportiva. Tenen l'objectiu d'ajudar a cobrir les despeses dels esportistes de màxim nivell en esports individuals perquè puguin aconseguir els millors resultats com a esportistes d'alt nivell de Menorca. La federació corresponent haurà de certificat, entre d'altres, que l'esportista està entre els tres primers del campionat d'Espanya, entre els deu primers del campionat d'Europa o entre els quinze primers del campionat del món.


 
Imatge2. Ajuts dirigits a entitats esportives

Les entitats esportives sense ànim de lucre amb domicili a Menorca i inscrites en el registre de la DGE es poden acollir a la convocatòria d'ajuts a entitats esportives, que treu el Servei d'Esports amb l'objectiu de col·laborar en la difusió i el manteniment de les activitats que duen a terme les entitats. L'import de la convocatòria de 2017 és de146.000 €.

Les entitats poden optar a totes les línies, a excepció de les delegacions, que només poden optar a les línies 1 i 4.

- Línia 1: per al manteniment de les delegacions i els clubs esportius (en general es tindrà en compte el nombre d'esportistes, els tècnics titulats, la difusió i les activitats que es duguin a terme).
- Línia 2: per a les dietes dels equips en lligues fora de l'illa de Menorca i dietes per als esportistes individuals en campionats fora de Menorca.
- Línia 3: de beques per a la formació dels tècnics esportius.
- Línia 4: per als desplaçaments per participar en les competicions oficials o fases mínimes de classificació fora de Menorca.

 Imatge
3. Ajuts dirigits als ajuntaments per a l'activitat física de la gent gran i l'activitat física adaptada

Amb l'objectiu de prioritzar l'accés a l'activitat física i l'esport dels sectors de la població que, per raons d'edat o de capacitats, tenen més dificultats i als quals pot beneficiar la realització de l'activitat física.

4.- Premi Imagesport: curtmetratges que transmeten els valors en l'esport

Es una convocatòria dirigida a les entitats esportives de Menorca. Es tracta d'utilitzar la imatge com una eina per sensibilitzar a tots els al.lots i al.lotes que participen en les activitats del programa "L'esport en l'edat escolar" que organitza el Consell de Menorca. I arribar també a totes les persones implicades en l'esport infantil donant a conèixer els valors que es poden transmetre a través dels esports col·lectius i individuals.

 

El primer i el segon premi Imagesport seran decidits per un jurat que presidirà el conseller d'Ocupació, Projecció econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company. Els vocals del jurat seran 2 tècnics del servei d'Esports del Consell de Menorca, una persona proposada pel Col·legi de Llicenciats en Activitat Física i Esports, i altres 2 proposades per l'entitat organitzadora del Festival Internacional de Cinema de Menorca, que col.labora en aquest concurs.

 

Els vídeos han de tenir una durada de 3 a 5 minuts i els protagonistes són al.lots i al.lotes d'entre 6 i 16 anys que pertanyen a algun club esportiu de l'illa.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter

 
 
   
Enllaços relacionats
Menorca       Consell Insular de Menorca
MENORCA, ILLA DE L'ESPORT