AGENDA ESPORTIVA
Imatge XX Lliga Curses d'estiu per a tothom

Des del 7 de juliol fins el 15 de setembre

 
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2019

22 de setembre del 2019

 
Imatge SWIM IN MENORCA TRAVESSIA 10 km 2019

29 de setembre de 2019

 
Imatge XIV Jornades Menorca en caiac 2019

Del 3 al 12 d'octubre de 2019

 
Imatge Volta a Menorca BTT

11, 12, 13 d'octubre del 2019

 
Imatge World Pàdel Tour

Del 6 al 13 d’octubre del 2019

 
 
Menorca illa de l'esport

La web www.menorcailladelesport.com intenta donar resposta a una necessitat, la d'ajuntar tota aquesta informació relacionada amb l'esport de l'illa de Menorca i donar-li cos per oferir la possibilitat de consultar i accedir-hi de manera fàcil, ràpida i senzilla des de qualsevol lloc, en definitiva, poder donar a conèixer a tothom que som l'ILLA DE L'ESPORT.

 

Menorca illa de l'esport

Menorca ha estat sempre un territori de gents inquietes i amb iniciativa. Les seves limitacions, estrictament geogràfiques i relacionades amb el seu escàs territori, aïllat de la metròpoli, no van ser mai un obstacle per als seus habitants sinó més aviat un esperó a l'hora de trobar recursos per donar satisfacció a les seves necessitats. La seva declaració el 1993 com a Reserva de la Biosfera, és el fidel reflex de que l'Illa gaudeix d'una ciutadania molt conscienciada en mantenir hàbits sostenibles i saludables. Aquesta mateixa configuració com Illa ha provocat que sigui molt fàcil establir sinergies, alhora que s'intenta mantenir una identitat pròpia que ens uneix.

 

En l'àmbit esportiu, aquesta forma d'entendre la vida ha provocat que Menorca compti amb un molt alt índex d'activitats relacionades amb la pràctica esportiva, tant a nivell federat com des de la vessant lúdica, en totes les edats. I és que gaudim d'un gran teixit associatiu esportiu, federat i empresarial capaç de dinamitzar la pràctica de l'activitat física des fronts, estratègies i objectius diferents.

 

Les especials peculiaritats de l'illa permeten que a Menorca es pugui practicar esport per terra, mar i aire. En pocs minuts, qualsevol esportista pot posar-se en marxa i passar del treball a l'oci esportiu i fer-ho pràcticament en qualsevol lloc.

 

Menorca és bressol de grans esportistes. Ho ha estat en el passat i ho és en l'actualitat. De la mateixa manera, la nostra és una illa on és fàcil practicar esport, en qualsevol element (terra, mar i aire). És evident que una gran majoria dels menorquins practica esport o activitat física, als quals s'uneixen cada vegada més visitants de llarga estada i turistes. Per això, podem parlar d'un territori en el qual l'esport és una cosa fonamental i vital, en definitiva, una illa amb una identitat pròpia que ha servit de inspiració a l'ILLA DE L'ESPORT.

 

Menorca Illa de l'Esport, també mitjançant aquest portal, pretén donar l'oportunitat a associacions, federacions i entitats de tenir a la seva disposició un espai on expressar-se, donar-se a conèixer i exposar el seu treball, facilitar la comunicació de tots els esports i projectes esportius, així com disposar d'una agenda on es donarà compte dels tornejos, trobades o partits destacats de la seva entitat. A la vegada, volem apropar els projectes que impulsa el Consell Insular a tots els ciutadans, per a que tots puguem participar i formar part d'ells.

 

Per dur a terme aquesta iniciativa posam en funcionament aquest enllaç a través del qual totes les federacions insulars i els clubs esportius poden enviar-nos la seva informació per tal que sigui publicada i compartida.

 

La web www.menorcailladelesport.com intenta donar resposta a una necessitat, la d'ajuntar tot aquesta informació i donar-li cos per oferir la possibilitat de consultar i accedir-hi de manera fàcil, ràpida i senzilla des de qualsevol lloc, en definitiva, poder donar a conèixer a tothom que som l'ILLA DE L'ESPORT. 

 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS