ARTIEM HALF MENORCA 2019
22 de setembre del 2019
      
      
XIV Jornades Menorca en caiac 2019
Del 3 al 12 d'octubre de 2019
      
Volta a Menorca BTT
11, 12, 13 d'octubre del 2019
      
World Pàdel Tour
Del 6 al 13 d’octubre del 2019
      
XVIII Duatló Popular de Menorca
24 de novembre de 2019
      
 
 
 
LOGO
AGENDA ESPORTIVA
Imatge XX Lliga Curses d'estiu per a tothom

Des del 7 de juliol fins el 15 de setembre

 
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2019

22 de setembre del 2019

 
Imatge SWIM IN MENORCA TRAVESSIA 10 km 2019

29 de setembre de 2019

 
Imatge XIV Jornades Menorca en caiac 2019

Del 3 al 12 d'octubre de 2019

 
Imatge Volta a Menorca BTT

11, 12, 13 d'octubre del 2019

 
Imatge World Pàdel Tour

Del 6 al 13 d’octubre del 2019

 
 

Avís legal

Aquesta web i tots els seus continguts, incloent els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat del Consell Insular de Menorca, d'algun organisme vinculat a aquesta administració insular o de tercers que han autoritzat l'ús d'aquests continguts al Consell Insular.

 
Els continguts d'aquesta web poden ser reproduïts sempre que s'esmenti la font, excepte en els casos en què s'indiqui el contrari. No està permesa la modificació d'aquesta pàgina web ni dels seus continguts, excepte autorització expressa del propietari Consell Insular.
 
Quan sigui necessària una autorització prèvia per a la reproducció o l'ús de dades textuals o d'altre tipus (imatges, sons, etc...), aquesta autorització cancel·larà l'autorització general abans esmentada i establirà les possibles restriccions d'ús.
 
La informació obtinguda a través d'aquesta web té caràcter merament informatiu, sense que se'n pugui derivar, en cap cas, efecte jurídic vinculant.
 
El Consell Insular de Menorca no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d'aquesta administració.
 
El Consell Insular de Menorca no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accés a la mateixa.
 
Es podrà exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant la remissió d'un escrit al club que ha penjat la publicació o davant el Consell Insular de Menorca, identificat amb la referència PROTECCIÓ DE DADES, concretant la sol·licitud que ha de ser acompanyada de la fotocòpia del DNI de l'interessat a l'adreça electrònica esports@cime.es
 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS