AGENDA ESPORTIVA
Imatge World Pàdel Tour

Del 6 al 13 d’octubre del 2019

 
 

Àrea educativa

La inactivitat física i els mals hàbits alimentaris s’han instaurat a l’edat infantil i juvenil, i han provocat nivells alarmants de sobrepès i obesitat.

D’altra banda, podem constatar que a la infància i l’adolescència els subjectes són més permeables a l’aprenentatge i susceptibles d’incorporar hàbits de vida que amb els anys poden consolidar-se, tals com l'activitat física i l'alimentació. 

L’educació per a la salut ha estat recomanada com la forma més efectiva per promoure l’adopció d’estils de vida saludables a llarg termini. Així, la promoció de la salut portada a terme des dels centres educatius es configura com una de les eines clau de les intervencions de salut.

El programa Menorca Borina't ha elaborat uns tallers que, des del programa de Salut Jove i Cultura del Cime, dur a terme en els centres educatius que ho sol·liciten per a contribuir i oferir un recurs als docents per desenvolupar la promoció de la salut en l'edat infantil i juvenil. Més avall teniu una galeria d'imatges d'alguns dels centres i altres recursos que trobam interessants.

També us volem presentam la nostra mascota "Napeu" i el conte "El somni d'en Dídac", publicat a la revista gratuïta Somiatruites (número 3. Setembre-octubre 2018). Aquesta revista es reparteix a tots els centres educatius de Menorca, però aquí us el deixam perquè el pogueu llegir en voler! 

Per altra banda, volem compartir els fantàstics Decàlegs per a ser Actius Físicament que ens envien els alumnes dels centres educatius una volta hem acabat el taller. Bona feina i moltes gràcies a tots!
 
Galeria d'imatges. Tallers 2018-2019


 
 

 
 
 
 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS