Imatge Xala Fent Ciclisme,

Albert Torres Barceló, el nostre campió, entre els fiets i fietes
a la prova d’Edat Escolar:
Xala fent ciclisme, organitzada pel Grup Esportiu Es Port

 

Xala Fent Ciclisme,

Imatge

Prova per a l'Esport en Edat Escolar.
A las 11,30 h en el Polígon Industrial de Ciutadella.
Si el dia anterior, dissabte, varem poder rebre, felicitar i homenatjar al recent campió mundial de pista en madison, Albert Torres, diumenge matí varem poder comptar amb la seva presència i participació a la prova escolar que organitzar el Grup Esportiu Es Port i que té com a títol: Xala fent Ciclisme. I mai millor dit: Xalar. N’Albert Torres va poder xalar, quan es posar davant les categories més petites obrint pas per el recorregut d’aquests; I també va poder xalar molt més quan fer entrega d’una gorra a cada participant a la prova i, que després, tots aprofitarien per demanar-li la seva firma amb dedicatòria a més de la foto de record. Va ser un dia molt familiar, on el dia, a més, ens va acompanyar i va donar color a les proves escolars que es van realitzar.
Hi varen participar més de quaranta fietes i fiets en el programa proposat aquest dia. Mentres els infantils i alevins realitzaven la seva prova amb línia, els promeses ho passaven de bo amb jocs organitzats, a la vegada que els de la categoria principiant realitzaven la prova d’obstacles. I així com cada categoria anava finalitzant la seva prova, anava rotant de la prova d’obstacles a la zona de jocs, i d’aquesta a la zona de prova amb línia fins a passar tots per ses activitats proposades finalitzar.
La finalitat i la filosofia de l’Escola de Ciclisme del Grup Esportiu Es Port per aquestes proves escolars és que els fiets i filletes s’ho passin de bo xalant, creixent, respectan-se i fent l’esport del ciclisme, juntament i sobretot amb les famílies i els demés amics del ciclisme base.
Les proves a realitzar aquest dia eren: una prova amb línia, on els alevins i infantils tenien esprints bonificables i les promeses i principiants tenien que anar seguir o agafar a n’Albert Torres al llarg del circuït de 350 m. A la prova d’obstacles, diferents segons categories on tenien de 8 a 12 obstacles a salvar, on la tècnica és el que compte. A més de la zona de joc per que els fillets i filletes sempre es trobessin en moviment. Aquestes proves es van realitzar al Polígon industrial de Ciutadella. Es van començar a les 11,30 i finalitzar tot a les 13 h.
Quan varen acabar les proves els al•lots i al•lotes varen compartir d’una picada, l’ocasió ben ho valia, per poder aprofitar i gaudir de la companyia del nostre campió mundial entre els fillets i filletes, que el varen deixar ben cruixit a n’Albert Torres, que ben encantat i amb sa seva paciència, es va dedicar a comploure les peticions fotografiant-se i firmar dedicatòries amb la gent que es trobava allà.

 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS