AGENDA ESPORTIVA
Imatge FITNESS LIVE EXPERIENCE DAY

Febrer de 2020

 
Imatge EPIC CAMÍ DE CAVALLS 360º

13, 14 i 15 de març del 2020

 
Imatge V CURSA CORRE MÔ

5 d'abril de 2020

 
Imatge IX MITJA MARATÓ DE FORNELLS

18 d'abril del 2020

 
Imatge IX TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS

22, 23 i 24 de maig de 2020

 
Imatge 10/5 MILLES CIUTAT DE MAÓ

30 de maig de 2020

 
Imatge CURSA DE LA LLUNA PLENA

7 d'agost del 2020

 
Imatge XX Volta Cicloturista Internacional a Menorca

23, 24 i 25 d'octubre del 2020

 
Imatge SWIM IN MENORCA MARATHON 25 Km

14 de juny de 2021

 
 
Imatge El Consell Insular de Menorca continua amb el programa de futbol 6

Entre les activitats del programa de l’Esport per a l’Edat Escolar es troba «Futbol 6» dirigida a fillets i filletes prebenjamins i que compta amb la col·laboració dels clubs de futbol de Menorca.

 

El Consell Insular de Menorca continua amb el programa de futbol 6

Imatge

El Consell Insular de Menorca desenvolupa el programa de l’Esport per a l’Edat Escolar, dirigit a tots aquelles fillets i filletes d’entre 6 i 16 anys, amb la col·laboració de les delegacions esportives de l’illa. L’objectiu principal és el foment de l’activitat física i l’esport entre els escolars de Menorca.

 

Aquest programa compta amb el treball d’un gran grup de professionals que cerquen que els escolars tinguin un aprenentatge, de qualsevol esport, sota uns valors educatius i socials que permetin viure amb més harmonia.

 

Entre les activitats d’aquest programa es troba «Futbol 6» dirigida a fillets i filletes prebenjamins i que compta amb la col·laboració dels clubs de futbol de Menorca. En aquesta activitat està previst que hi participin 14 equips amb un total de 150 jugadors i jugadores, consisteix en una competició lúdica, on no existeix cap classificació que valori els resultats dels equips i, en canvi, es dóna més protagonisme als valors ètics aplicats a l’esport. En aquest sentit, es tracta d’un format més flexible i que pot adaptar-se amb l’objectiu de fomentar la màxima participació.

 

En concret, els diferents clubs de futbol es divideixen en dues zones: llevant i ponent. Al llarg de la temporada, els equips de cada zona, es van trobant alguns dissabtes matí a un pavelló municipal, de manera rotativa, i juguen partits de futbol amb altres clubs.

 

A més a més de les jornades, al llarg de la temporada es proposen quatre trobades conjuntes, on tots els equips participants es concentren a un camp de futbol. L’objectiu d’aquestes trobades és fomentar la relació entre esportistes de diferents punts de Menorca a través del futbol i d’altres activitats pre-esportives.

 

La cloenda d’aquesta activitat es farà al mes de maig amb una festa esportiva a la zona de llevant.

 

 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS