Imatge El Consell Insular atorga ajudes per valor de 20.000 euros a 24 esportistes destacats de Menorca

El Consell Insular ha concedit ajudes per valor de 20.000 euros entre els esportistes menorquins o residents a l'illa que més han destacat en els àmbits nacional, europeu i internacional durant l'any 2018.

 

El Consell Insular atorga ajudes per valor de 20.000 euros a 24 esportistes destacats de Menorca

Imatge

El Consell Insular ha concedit ajudes per valor de 20.000 euros entre els esportistes menorquins o residents a l'illa que més han destacat en els àmbits nacional, europeu i internacional durant l'any 2018. En concret, l'ajuda s'ha repartit entre esportistes d'elit a partir de la categoria infantil que han quedat entre els tres primers llocs dels campionats d'Espanya, entre els deu primers classificats d'Europa o entre els quinze primers en un mundial durant l'any 2018. D'aquesta manera, el Consell Insular dona suport a les figures més destacades de l'esport menorquí que no són professionals dintre del seu àmbit. Però que destaquen pels resultats extraordinaris, sempre dintre d'esports individuals.

 

Entre alguns dels esportistes que han rebut aquesta ajuda destaquen el ciclista ciutadellenc Albert Torres, qui va quedar segon al campionat mundial de Madison; el regatista del Club Nàutic Ciutadella Pere Joan Ponsetí Mesquida, de 19 anys; i el també regatista Joan Cardona Méndez, del Club Nàutic de Palma. En total, 24 esportistes s'han pogut beneficiar d'aquest ajut, 7 dels quals són dones. Destaca la gran presència de regatistes entre els esportistes als quals se'ls ha atorgat aquesta ajuda. La resta de disciplines, amb una menor presència, són escacs, tennis platja, atletisme, piragüisme, hípica, karate, tennis, ciclisme, vela i natació.

 

L'objectiu de les ajudes repartides és, a banda de reconèixer els bons resultats, finançar la preparació i participació dels esportistes menorquins, valorant la seva dedicació, compromís i constància.

 

Bases ajuts esportistes destacats 2018
concessió d'ajuts per a esportistes destacats 2018

 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS