AGENDA ESPORTIVA
Imatge IX MITJA MARATÓ DE FORNELLS

18 d'abril del 2020

 
Imatge IX TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS

22, 23 i 24 de maig de 2020

 
Imatge 10/5 MILLES CIUTAT DE MAÓ

30 de maig de 2020

 
Imatge CURSA DE LA LLUNA PLENA

7 d'agost del 2020

 
Imatge XX Volta Cicloturista Internacional a Menorca

23, 24 i 25 d'octubre del 2020

 
Imatge SWIM IN MENORCA MARATHON 25 Km

14 de juny de 2021

 
 
Imatge L'esport torna a ser protagonista per la Diada de Menorca

Com cada any, el departament d'Esports del Consell Insular s'ha implicat en l'organització de les diferents activitats esportives que es celebren per la Diada de Menorca.

 

L'esport torna a ser protagonista per la Diada de Menorca

Imatge

Com cada any, el departament d'Esports del Consell Insular s'ha implicat en l'organització de les diferents activitats esportives que es celebren per la Diada de Menorca.

 

En concret, aquest 2020 el Consell ha participat en cinc esdeveniments: la Tirada Popular de fona i Final de la Copa Sant Antoni de Bolla a Sant Lluís, les Curses de Trot a l'Hipòdrom de Maó, la Copa Sant Antoni de Doma Menorquina al Club Ses Ramones des mercadal i la 19a Trobada de Vela Llatina a Ciutadella, organitzada junt amb Amics de la Mar.

 

Totes aquestes activitats es realitzen dintre del context de la Diada del poble de Menorca pel seu caràcter autòcton i únic, com és el cas del joc de la Bolla, que només perviu al municipi de Sant Lluís.

 

El suport que ha brindat el Consell Insular, a través del departament d'Esports, ha estat el de fer entrega de detalls encarregats a la botiga solidària Es Mestral, a tots els participants. A més, ha fet l'aportació de trofeus per a les activitats competitives i ha oferit producte local menorquí durant la realització dels cinc esdeveniments per fer-ne promoció.

 

Aproximadament uns 220 esportistes han participat de les diferents activitats, a banda de totes les persones, familiars i socis de les entitats que, com cada any, acudeixen com a tradició a algun dels esdeveniments, aprofitant l'esperit de festa de Sant Antoni. Una Diada que serveix per reivindicar i reforçar els Jocs i Esports Autòctons de Menorca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS