AGENDA ESPORTIVA
Imatge IX MITJA MARATÓ DE FORNELLS

18 d'abril del 2020

 
Imatge IX TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS

22, 23 i 24 de maig de 2020

 
Imatge 10/5 MILLES CIUTAT DE MAÓ

30 de maig de 2020

 
Imatge CURSA DE LA LLUNA PLENA

7 d'agost del 2020

 
Imatge XX Volta Cicloturista Internacional a Menorca

23, 24 i 25 d'octubre del 2020

 
Imatge SWIM IN MENORCA MARATHON 25 Km

14 de juny de 2021

 
 

El Servei d'Esports del Consell Insular de Menorca valora de forma molt positiva la feina de recerca i treball de camp duit a terme pels alumnes del Cicle formatiu de grau superior en animació a les activitats físiques i esportives del IES Cap de Llevant.

Imatge

Avui ha tingut lloc la presentació dels treballs de final de curs de tècnic superior en activitat física i esport. Des del Servei d'esports del Consell de Menorca donam l'enhorabona a l’equip de docents d’Ed. Física i a l’IES Cap de Llevant i al seu alumnat per la feina que fan en formació esportiva.

 

El Servei d'Esports del Consell Insular de Menorca, considera necessari tenir professionals de l'esport ben formats, preparats per treballar en totes les línies de l'àmbit de l'activitat física i esport, des de programes de l'administració pública, a clubs esportius, empreses, etc.

 

Tots els treballs que s'han presentat avui, i els dels anys anteriors, ofereixen un coneixement i anàlisi de la situació actual, al mateix temps que posen damunt la taula propostes de millora, amb el principal objectiu de tenir una millor qualitat de l'activitat física i esportiva. Agraïm al Departament d'Educació Física del IES Cap de Llevant dur a terme aquesta iniciativa.

 

 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS