Jocs Esportius en Edat Escolar

 

Què són? Xerrades Formació online Modalitats esportives

 

Què són els JEEE?
 

Jocs Esportius en Edat Escolar (JEEE) és un nou projecte que aposta per un model pedagògic comú per tots els esports basat en l’educació en valors a través de la pràctica esportiva. En aquest vídeo us presentem les característiques principals. No us el perdeu!

 


 


Xerrades col·loqui sobre els JEEE

 

 

SEGONA XERRADA COL.LOQUI - 2 de juny

 

Marta Coll, Jose Luís Taltavull i Natàlia Roig van participar el passat 2 de juny a la segona de les xerrades-col·loqui que ha organitzat el Consell Insular de Menorca. 

 

La xerrada es va realitzar a través de videoconferència i anava dirigida a famílies, tècnics i tècniques, coordinadors/es esportius, directius i directives de clubs, àrbitres.

 

A continuació podeu veure les intervencions dels participants.

 

  • Josep Juaneda, director insular del servei d'Esports del Consell Insular de Menorca ens presenta la segona de les Xerrades Col·loqui sobre els Jocs Esportius en Edat Escolar (JEEE), que s'han organitzat per tal de donar a conèixer els Jocs però també per posar damunt la taula la importància de donar a l’esport en edat escolar un enfoc educatiu.

 

 

  • Marta Coll. Na Marta fa més de 26 anys que exerceix com a Mestra d’Educació Física i actualment està a l’escola d'Es Mercadal. Al llarg de la seva vida ha practicat diferents esports i ha estat monitoria de bàsquet, gimnàstica rítmica i aeròbic.

 

 

  • Jose Luís Taltavull. En José Luís és graduat en psicologia. Fa més de 30 anys que practica karate, i espera fer-ho durant molts anys. A més, des de fa 10 anys és directiu de la Federació de Karate de les Illes Balears i va fer 8 anys dins la delegació a Menorca. Actualment és àrbitre i monitor de karate.

 

 

  • Natàlia Roig. Na Natàlia és mare de tres fills que practiquen esport. Sempre ha format part del món associatiu i voluntariat. Fa 10 anys que està a l’AMPA de l’escola dels seus fills i fa 5 anys que és membre de la FAPMA.

 

 

 

PRIMERA XERRADA COL.LOQUI - 25 de maig

 

Joan Bosch, Xavi Cardona i Biel Domingo van participar el passat 25 de maig a la primera de les xerrades-col·loqui que ha organitzat el Consell Insular de Menorca per donar a conèixer el nou projecte dels Jocs Esportius en Edat Escolar (JEEE).

 

La xerrada es va realitzar a través de videoconferència i anava dirigida a famílies, tècnics i tècniques, coordinadors/es esportius, directius i directives de clubs, àrbitres.

 

A continuació podeu veure les intervencions dels participants.

 

  • Joan Bosch Capella. Més conegut com “Cape”, en Joan té una amplia trajectòria en el món de l’activitat física i l’esport. Actualment i des de fa més de 20 anys és professor d’Educació Física a secundària, però anys enrere també ha estat vinculat a un club esportiu de futbol. A dia d’avui també parla des de l’experiència com a pare de fillets i filletes que practiquen diferents esports.

 

 

  • Xavi Cardona. En Xavi porta molts anys vinculat al Club Volei Ciutadella. Té experiència com a jugador però també com a coordinador i tècnic de volei. El Club Volei Ciutadella, és un club de referència pel que fa a l’educació en valors a través de l’esport. Entenen la formació dels i les esportistes des d’una visió holística i integral, respectant els temps d’aprenentatge, fugint de l’especialització prematura i atenent a l’educació emocional.

 

 

  • Biel Domingo. En Biel és el delegat de la Federació de Ciclisme a Menorca. És també llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. A part de la formació acadèmica té experiència com a esportista. La delegació de ciclisme té un model de competició basat en l’educació en valors. Proposen una classificació integrada que a part de contemplar el resultat esportiu també inclou paràmetres com la participació, el respecte a la resta de competidors/es, al medi ambient, etc., un model del que podem aprendre moltes coses.

 

 

 

Formació online

 

Aquesta formació és gratuïta i oberta a qualsevol persona: famílies, tècnics i tècniques, formadors i formadores del joc i futurs observadors/es, coordinadors/es esportius, directives i directius, delegades i delegats de les federacions esportives, etc. En definitiva, és oberta a tothom.

 Modalitats esportives

  • Esports Individuals
  • Esports col·lectius:
 

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS