Imatge Ens movem cap a l'eliminació del plàstic a l'esport menorquí

El Pla d'inversions en instal·lacions esportives ja s'està materialitzant a diferents instal·lacions dels 8 municipis de Menorca.

 

Ens movem cap a l'eliminació del plàstic a l'esport menorquí

Imatge

El Pla d'inversions en instal·lacions esportives ja s'està materialitzant a diferents instal·lacions dels 8 municipis de Menorca.

 

El Consell Insular de Menorca destina 300.000 euros a projectes mediambientals, amb l'eliminació del plàstic a les instal·lacions amb fonts d'osmosi que acompanyades de bidons reutilitzables suposaran una reducció dels residus plàstics a l'hora d'hidratar els esportistes. 300.000 euros dirigits a instal·lar una cinquantena de fonts als 8 municipis, amb el complement d'altres inversions sostenibles: canvi il·luminació per tecnologia led, caldera de biomasa, instal·lació de plaques fotovoltàiques, gestió en la canalització de l'aigua, escalfament aigua sanitària amb energia solar.

 

Unes inversions dirigides a la recerca de l'Ecosistema de Vida Activa, liderat des del Servei d'Esport on s'aposta per uns hàbits saludables de pràctica d'activitat física en un Ecosistema d'illa acord amb la nostra illa, Menorca Reserva de la Biosfera.

 

 
 
 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS