Imatge El Consell Insular de Menorca fa feina perquè totes i tots els joves de Menorca puguin fer esport

Concretament a Menorca, hi ha fillets i filletes que estan esperant poder participar de la pràctica del futbol com a conseqüència d'una normativa federativa que no permet als estrangers tramitar la seva fitxa federativa.

 

El Consell Insular de Menorca fa feina perquè totes i tots els joves de Menorca puguin fer esport

Imatge

Actualment, les normes de la Federació Espanyola de Futbol i la FIFA han impedit que molts joves puguin practicar el futbol en el moment que són ciutadans de la nostra societat. Concretament a Menorca, hi ha fillets i filletes que estan esperant poder participar de la pràctica del futbol com a conseqüència d'una normativa federativa que no permet als estrangers tramitar la seva fitxa federativa.

 

Degut a aquesta injustícia la Direcció Insular d'Educació, Joventut i Esports, responent a la reivindicació dels clubs de futbol de Menorca, ha contractat els serveis d'Himnus, empresa especialitzada en dret esportiu per oferir l'ajuda a tots els clubs de futbol de Menorca que puguin patir una situació com aquesta.

 

Actualment ja s'està treballant amb 11 joves de Menorca de dos clubs de futbol per resoldre aquesta situació i garantir que puguin jugar amb tota llibertat a futbol, de la mateixa manera que poden estudiar, poden participar en esdeveniments culturals, poden anar a l'hospital i poder gaudir a Menorca de tots els drets reconeguts en aquesta edat on la formació i l'esport és fonamental.

 

Aquest és l'objectiu del Consell Insular de Menorca i convidam a tots els clubs de Menorca a fer-nos arribar a la Direcció Insular tots aquells casos que impedeixen a joves de Menorca a practicar esport, ja que farem el possible perquè açò no torni a passar.

 

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS