Imatge Menorca Illa de l'Esport, un valor afegit

El departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports organitza l’acte “Menorca Illa de l’Esport, un valor afegit” que tindrà lloc el proper dia 11 de juny a les 18,30h al Teatre des Born.

 

Menorca Illa de l'Esport, un valor afegit

Imatge

El departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports organitza l’acte “Menorca Illa de l’Esport, un valor afegit” que tindrà lloc el proper dia 11 de juny a les 18,30h al Teatre des Born.

Els principals objectius del departament d’Educació, Joventut i Esports són, per un costat, la promoció de l’activitat física i salut i el foment dels valors educatius en l’esport; els quals són els fils conductors de l’acte que tindrà lloc el proper mes de juny.

La primera part de l’acte consistirà en entregar els premis, resultat del sorteig que es va fer en el Dia Mundial de l’activitat física i de les activitats esportives en edat escolar que van mobilitzar a més de 1000 persones.

També es presentarà el videoclip “Menorca Illa de l’esport, un valor afegit” inspirat en la importància dels valors en l’esport i posar de manifest la idoneïtat de Menorca com a espai de pràctica esportiva.

Un dels punts forts de l’acte serà la conferència “L’esportista i el seu entorn” a càrrec del reconegut psicòleg esportiu Pep Marí.

L’acte acabarà amb la taula rodona “El paper dels diferents agents que influeixen sobre l’esportista” que comptarà amb diferents persones referents en l’àmbit esportiu de Menorca, com:

- Bep Llorens: entrenador de l'equip Avarca de Menorca de Superlliga Femenina de Voleibol, del Club Volei Ciutadella

- Tita Llorens: esportista de natació en aigües obertes

- Natàlia Roig: presidenta de la FAPMA (Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Menorca)

- Montse Morlà: mestra d'educació física

Les entrades per assistir a l’acte es podran recollir a partir de dia 19 de maig a la taquilla del teatre o al web: www.teatredesborn.com

Aixi mateix, l’esdeveniment es podrà seguir en directe a través del canal de youtube de www.youtube.com/menorcailladelesport

 

 

 

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS