Imatge EPIC CAMi DE CAVALLS 360º

5, 6 i 7 de novembre de 2021

 

EPIC CAMi DE CAVALLS 360º

5, 6 i 7 de novembre de 2021

Imatge

La Epic Camí de Cavalls 360º és una cursa de muntanya i de BTT per etapes al voltant de l’illa de Menorca, amb participació en equips de dues persones, tres modalitats i pernoctació a final d’etapa.

 

Tres etapes corrents pel litoral verge, escarpat i ple de sorpreses. La gran diversitat de terrenys i paisatges naturals fan que cada etapa sigui única i diferent de les altres. Una aventura èpica i inoblidable.

La participació es realitza en equips de dues persones, en sintonia amb els valors que promou la cursa Epic Camí de Cavalls 360º: la col·laboració i solidaritat entre els participants, la suma de forces, l’experiència compartida i, en definitiva, la convivència durant tres dies amb una comunitat de persones diverses, però amb uns mateixos valors i objectius. Els dos membres de cada equip hauran de completar junts tot el recorregut.

La cursa es pot realitzar en tres modalitats diferents:

 

  • TrailRun Epic 360º. L’aventura èpica de Camí de Cavalls 360º en tres etapes de cursa a peu (córrer) amb una mitjana de 52,2 km i 970 m de desnivell.
  • Experience 360º. L’experiència Camí de Cavalls 360º en tres etapes seleccionades de cursa a peu (caminar o córrer) amb una mitjana de 34,1 km i 638 m de desnivell.
  • MountainBike Epic 360º. Camí de Cavalls 360º en tres etapes d’autèntic BTT per un recorregut trepidant i amb una exigència tècnica molt elevada.


Més informació www.camidecavalls360.com

 

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS