Imatge 15a Volta a Menorca BTT

9, 10, 11 d'octubre de 2021

 

15a Volta a Menorca BTT

9, 10, 11 d'octubre de 2021

Imatge

La VOLTA MENORCA BTT és un esdeveniment esportiu únic i singular diferent a la resta d’esdeveniments on la BTT (Bicicleta Tot Terreny) és la protagonista. 

 

Es tracta d’una Volta no competitiva dividida en tres etapes que surten de tres poblacions diferents. Per acabar-les s’exigeix un bon nivell de forma física (nivell mig-alt en totes les etapes). Una Volta on l’important és passar-ho bé, suar de valent i fer bon companys, no hi ha lloc per cronòmetres, ni equips de competició.

 

Està organitzada pel voluntariat i per una associació sense ànim de lucre: la Penya Ciclista Ciutadella. A la Volta hi participen més d’un centenar de persones apart de les institucions i empreses col·laboradores.

 

Des del començament la Volta també s’ha caracateritzat pel respecte cap el Medi Ambient. Per açò sempre es prenen totes les mesures necessàries per tot allà on es passa i es procura no deixar cap emprempta en els camins. I per assolir-ho la millor mostra és que només es permet un màxim de 500 participants, cosa que provoca poques cues i agilitat en els creuaments.

 

Més informació a http://www.menorcabtt.com/

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS